Bitterfittan - Mitt I Livet

Direktlänk till inlägg 3 december 2021

Fredag åter :) Sköööönt....

Av Malin - 3 december 2021 11:20

Så var fredagen här igen och det jag får sluta en timme tidigare då eleverna ville skippa lunchen och fortsätta jobba på i stället. Blir rätt skönt att hinna på affärerna innan allt folk slutar och jag ska även med pappa till mammas grav eftersom det idag kl. 12.10 är 8 år sedan hon tog sitt sista andetag. Varje år denna dag känns det därför extra tungt då sorgen blir större. Det spelar nog ingen roll hur lång tid det går, saknaden finns ändå kvar men det är nog rätt naturligt.

 

 

 

Ska även snippa in och handla lite så att vi klarar helgen för det ska erkännas att jag som annars brukar ha ett bra lager med färdiga rätter i frysen just nu bara har 2 portioner korvsoppa och det är inte mycket att hurra för. Tänkte även baka då jag hittade ett recept på Lindas Bakskola på saffransbullar fyllda med smörkräm. Jag gillar nämligen inte att baka bullar men dessa gör man i folieformar som bollar som man trycker ner fryst smörkräm i så det ska jag nog klara av tror jag. Sedan har jag även lovat min far att baka mazariner åt honom till jul så det löftet må jag ju hålla.

 

I morgon ska Mari komma över på kvällen, vi tänkte ha en yatzykväll vilket var ett tag sedan och samtidigt så ska hon få sina choklad bomber och Baileys chokladpulver som vi beställt och jag hämtat upp. Ska själv idag köpa hem mjölk för att testa någon av dem, tror att båda kan vara riktigt goda, speciellt Baileys chokladen. Kommer efter att dela med mig här om vad jag tycker om dessa :) 

 

Har i förra veckan fått kontakt med en gammal flirt, vi surrar nu varje dag och det känns väldigt bra. Då blev det inte mer än en flirt så kanske kan jag hoppas på mer denna gång, största problemet för oss är nog avståndet eftersom han bor i Dalarna men finns känslorna så ska inte avståndet få stå i vägen. Allt går att lösa i sinom tid. Jag kan ju inte ha otur med män hela tiden, någon gång måste väl även jag träffa den rätta eller är jag dömd till singellivet? Det hoppas jag verkligen inte för även om jag är över 50 så vill ju även jag bli älskad och få älska.

Dock vill jag inte träffa ännu en självisk man som vänder och vrider när de gjort fel och i stället för att be om ursäkt lägger skulden på mig. Som sist när C skulle vara ledig för att studera en vecka och på 5 dgr inte svarar på mina meddelanden. När jag till slut är så ledsen och undrar vad som pågick och säger att jag vill veta sanningen, då först kommer ett meddelande om att han ”faktiskt” är i Turkiet för att hämta några saker som han ska sälja här. Samtidigt skrev han att jag var ”för mycket” och gjorde honom förbannad. För mycket????? Inget ansvar tog han själv för sin handling för hur länge hade det tagit att, innan flyget lyfte, skicka mig ett sms om att han var på väg? Max 1 minut. Nä, jag orkar inte med sådant plus att när han var ledig från sitt jobb träffades vi aldrig, vi träffades bara de gånger han jobbade på min ort. Jag fick bottenskrapet kändes det som. Nä, nu vill jag träffa en seriös man som verkligen har plats för mig i sitt liv, för någonstans så har jag ännu inte gett upp hoppet om att hitta den rätta. Jag måste ändå säga att kärleken är ta mig f-n inte lätt men när allt fungerar är den underbar och ger ett inre lugn.

 

 

 

Nu ska jag fortsätta jobba, de har just haft rast och då passade jag på att kika in här och skriva lite även om det nu inte var så mycket intressant, i vanlig ordning ;)

Jag vill i alla fall slutligen önska er alla en riktigt fin andra advent.

 

 

 

Tjillevippen 

 

 

 

 

 
 
Ingen bild

Jocke

3 december 2021 16:50

Du vet vad man säger, man måste dejta runt ganska mycket innan man hittar den rätte. :) Eller kyssa många grodor innan prinsen väl dyker upp. ;) Det finns någon för alla, det är ju ett som är säkert! Men det är nog lika bra att det tog slut med C då, du förtjänar så mycket bättre. Du skulle då aldrig kunna vara för mycket för mig i alla fall...Skulle göra allt för en kvinna som du. ;) Har du några särskilda egenskaper du letar efter hos i en man? Hur skulle drömmannen vara?

Önskar dig en trevlig helg!

Mvh Jocke

Malin

3 december 2021 21:01

Tack för dina ord. Jag har egentligen inga "kriterier" men han ska inte vara otrogen, ärlig, det ska finnas plats för mig i hans liv & han ska ha social kompetens. Sedan vet man ju aldrig om man passar ihop ändå, det är ju så mycket som ska stämma.
Önskar även dig en trevlig helg & fin andra advent.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin - Lördag 23 mars 07:24

Ja så är det, vet inte hur många gånger jag försökt skriva här men jag har helt enkelt inte orkat. Själv har jag tänkt att det är vårtrötthet som de äldre brukar tala om men arbetsförmedlaren och min kontakt på försäkringskassan tror att det är för a...

Av Malin - Lördag 9 mars 12:33

Snart är sportlovet över och det känns ärligt väldigt bra eftersom direkt som jag är hemma några dagar så börjar de mörka tankarna komma igen :( Tankar om min existens, att jag bara är "a pain in the butt" för alla, att ingen vill umgås med mig och s...

Av Malin - Tisdag 5 mars 08:53

Sportlovsveckan har börjat lugnt då jag i helgen som var bestämde mig för att tillaga all mat som jag skulle göra så att redan i söndagskväll var frysen påfylld med portioner :) Igår gjorde jag inte mycket mer än var ut med Wilma, bokade tvättstuga t...

Av Malin - Fredag 1 mars 07:06

Ja, när jag arbetstränar så har jag ju samma ledighet som lärarna så igår vid lunch tog jag sportlov :) Startade med ett besök hos frissan för att få bort mitt 2 cm långa hår på sidorna så nu är det en perfekt mohawk igen :) Blev extra glad när jag j...

Av Malin - Onsdag 21 feb 18:47

Tiden går fort och jag blev lite chockad faktiskt när jag såg hur länge sedan jag varit in här och skrivit. Har varit rätt trött och har svårt för att sitta en längre tid pga smärtor i ländryggen/stjärten och höften men nu ska jag försöka ta mig i kr...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards